Dostava in stroški dostave


Prevzemno mesto

V primeru, da uporabnik izbere »Dostavo« kot opcijo nakupa, plača tudi stroške dostave, skladno z veljavnim cenikom dostavljavca. Strošek poštnine bo objavljen in kupcu znan v samem postopku izvedbe naročila.


Stroški dobave so odvisni od teže in velikosti

Nekateri naši izdelki imajo velike teže (več kg ali več 10 kg) in izjemne velikosti (svetila, dekorativni predmeti). Stroški dostave po pošti oziroma kurirjih so lahko tudi zelo visoki. Zato preverite poštnino, ki vam jo sistem naračuna še preden izvedete naročilo. Poštnine namreč po dobavi, tudi v primeru vašega vračila materiala, ne vračamo.


Stroški pakiranja in odpreme

Pri na nakupu nad 100,00 € so stroški pakiranja in odpreme brezplačni.

Do 100,00 € je strošek pakiranja in odpreme 6,10 €.

Možen pa je tudi osebni prevzem na sedežu skrbnika. V tem primeru stroškov prevzema ni.
Za večje in težje materiale ali naročila svetujemo, da se odločite za prevzem na našem sedežu ter da poskrbite za lasten prevoz. Lahko nam pošljete na prevzem tudi vašega kurirja, s katerim ste pred tem že uredili vse glede plačila in morebitnega zavarovanja tovora. V primeru, da na prevzem pošljete kurirja ali drugega prevoznika, nas o tem prosim obvestite da lahko pripravimo vso potrebno dokumentacijo oziroma da tovor ustrezno pripravimo za transport.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.


Izdaja računa

VZMETKO po dostavi in plačilu naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun v pdf formatu na e-naslov kupca. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila.